Nieuwe website ABZ

Nieuwe website ABZ

Op 4 januari 2018 wordt de nieuwe website van ABZ (Anders Bezig Zijn) officieel in gebruik genomen: www.abzvleuten.nl. De website geeft informatie voor bestaande leden, maar ook voor mensen die nog geen lid zijn, maar wel op zoek zijn naar leuke activiteiten.

Wat er zoal te vinden is op de website:

– Een actueel overzicht van alle activiteiten van ABZ
– De laatste nieuwsberichten
– Een handig contactformulier om eenvoudig contact op te nemen met ABZ
– Algemene informatie over ABZ
Handige links naar andere website

De vereniging ABZ telt ruim 150 leden uit o.a. Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Harmelen, Maarssen en Utrecht. ABZ richt zich op mensen van 55+, die om uiteenlopende redenen niet meer aan het arbeidsproces deelnemen. De diverse activiteiten vinden plaats in o.a. De Schakel, Kerkestein en De Schalm.

Over de auteur

Jeroen administrator