Overige activiteiten ABZ

Naast de wekelijkse activiteiten, worden er gedurende het jaar nog diverse andere activiteiten en evenementen georganiseerd door ABZ. In de agenda kan je altijd het meest recente overzicht van deze overige activiteiten terug vinden. Hieronder vind je een paar voorbeelden.

Bingo

Tweemaal per jaar (in het voorjaar en het najaar) wordt door ABZ een grote bingoavond georganiseerd voor leden én niet-leden. Iedere bingo zijn er weer vele mooie prijzen te winnen. Bijvoorbeeld kortingsbonnen en artikelen van winkels uit de buurt, maar ook volledig verzorgde diners bij de gezelligste restaurants! Bekijk de agenda om te zien wanneer de volgende bingoavond wordt georganiseerd.

Competitie-kaarten

Ieder jaar rond Pasen en rond Kerst wordt er een leuke kaartcompetitie georganiseerd door ABZ. In de agenda kan je terugvinden wanneer je mee kan Paaskaarten of Kerstkaarten.

Feest- middagen en avonden

Ook worden er ieder jaar diverse feest- middagen en avonden georganiseerd door ABZ. Bijvoorbeeld een feestelijke jaarafsluiting of nieuwjaarsreceptie of een heerlijk diner tijdens een een afsluitend jaarfeest. In de agenda op deze website kan je eenvoudig zien wanneer het volgende feest staat gepland.