Sjoel-spektakel in De Schakel van start

Sjoel-spektakel in De Schakel van start

Sjoelen in 2018

De Kop van het nieuw jaar is er weer af en het sjoel-spektakel in de Schakel is weer begonnen. Ook in 2018 komen elke dinsdagmiddag om 14.00 uur de dames en heren bijeen om een partijtje te sjoelen. Na een praatje onderling gaat het spel beginnen. Via een loting worden alle deelnemers ingedeeld bij een sjoelbak. De saamhorigheid is bijzonder en ook de gezelligheid viert hoogtij. Zo nu en dan lijkt het een vroege carnaval!

In de pauze is het goed toeven met een drankje en een versnapering. Als de versnaperingen verorbert zijn en de innerlijke mens is voorzien dan gaat alles in stijl verder. Rond half 5 neemt iedereen de benen en gaat voldaan huiswaarts. Op naar de volgende dinsdag waar dan ieder weer fris en fruitig present is.

Eindstand sjoelen 2017

De eindstand van de punten van alle sjoelwedstrijden in 2017 is terug te vinden in het ABZ clubblad van februari 2018! De nummer 1 van 2017 heeft maar liefst 11556 punten gescoord!

Over de auteur

Jeroen administrator