Zingen Houdt Jong doet mee aan Fulco’s Vocaal Festival

Zingen Houdt Jong doet mee aan Fulco’s Vocaal Festival

Op zaterdag 26 mei 2018 zal het ABZ koor Zingen Houdt Jong opnieuw meedoen aan het Fulco’s Vocaal Festival in IJsselstein! Dit festival is voor én door koren uit de hele wereld. Maar liefst 50 koren met meer dan 1700 zangers en zangeressen zullen optreden op 10 verschillende locaties in de historische binnenstad van IJsselstein. Alle zanglocaties liggen op loopafstand van elkaar en het hele festival is gratis toegankelijk voor bezoekers. Tussen de bruisende, ingetogen en swingende optredens door heb je tijd genoeg voor een hapje en een drankje in de talrijke gezellige horecagelegenheden.

De volgende video geeft een goed beeld van wat je kan verwachten bij het festival.

Aan variatie ontbreekt het niet: van pop, smartlap, kinderkoor, shanty tot klassiek.

Praktische informatie Fulco’s Vocaal Festival

Het festival begint 26 mei om 10:30u en zal rond 18:00u afgesloten worden met een feestelijke slotmanifestatie, waar diverse deelnemende koren zich nog één keer presenteren op het podium op de Overtoom.

Meer informatie over het festival vind je op de website: www.fulcosvocaalfestival.nl Contact opnemen met de organisatie kan via telefoonnummer: 0348-451804

Meer informatie over het koor Zingen Houdt Jong, vind je hier op de website van Anders Bezig Zijn.

Over de auteur

Jeroen administrator