ABZ Feestavond 2023

ABZ Feestavond 2023

Op vrijdag 20 oktober organiseren we de jaarlijkse ABZ Feestavond. Ditmaal wordt het feest gehouden in Buurtcentrum De Schakel in Vleuten. Kom je ook gezellig eten en feesten? Alle leden en hun partners zijn van harte welkom. Denk er wel aan om het formulier (welke je vindt in het clubblad van september) uiterlijk 10 oktober in te leveren. Zo weten we precies met hoeveel gasten we rekening mogen houden.

Parkeren kan gratis tegenover De Schakel op het Dorpsplein. Het zou fijn zijn als mensen die zelf kunnen rijden, ook anderen mee willen nemen. Bijvoorbeeld mensen die moeilijk ter been zijn, of geen auto rijden.

We verwachten dat we de deuren van De Schakel op de 20e om 16:45u kunnen openen.

Heb je vragen over de feestavond, neem dan vooral contact met ons op.

Over de auteur

Jeroen administrator